A Schmidt Nickl Fürst & Partner Ügyvédi Iroda jelenlegi nyolc ügyvédjével hozzáértő társ a gazdasági jog szinte minden kérdésével és problémájával kapcsolatban. Az iroda mérete egyrészről lehetővé teszi a jelentős mértékű specializálódást, másrészről biztosítja, hogy ügyfeleink mindig elérjék személyes kapcsolatukat.

Ügyfeleink túlnyomórészt kis és közepes vállalkozások - három fős szolgáltatótól a néhány száz alkalmazottal működő, nemzetközi kapcsolatokkal és társasági jogi összefonódásokkal rendelkező konszernig. Sokukkal hosszú évek óta szorosan együttműködünk, ismerjük a vállalatukat, termékeiket és szolgáltatásaikat, munkatársaikat és munkafolyamataikat, részükre "külső jogi osztály"-ként tevékenykedünk. Ezek a megbízóinkkal fenntartott szoros és tartós kapcsolatok teszik számunkra lehetővé, hogy egy esetleges konfliktus esetén hatékonyan és gyorsan reagáljunk - vagy közösen megfelelő konfliktusmegelőző stratégiát alakítsunk ki.

A gazdasági jogi kérdések megoldása során a jogi, adóügyi és gazdasági szempontok szoros összefonódása olyan tanácsadási szükségletet teremt, amely ezen speciális igényekre irányul és az egyszerű jogi tanácsadást messze meghaladja. Ügyvédeink ezért a Fürst & Partner csoport könyvvizsgáló, adótanácsadó és vállalati tanácsadó szakembereivel együtt megbízóink számára egyedi megoldásokat alakítanak ki. Nemzetközi kapcsolatok és határokon átnyúló üzleti kapcsolatok maguktól értetődőek megbízóink számára a globalizált világban. Az ebből adódó követelményeknek természetesen mi is megfelelünk.

Megbízóink bírósági és bíróságon kívüli képviselete keretében a konfliktusok megoldásában, valamint a tárgyalások szakértő kísérése és a megfelelő szerződésalakítás révén a konfliktusok elkerülésében látjuk elsődleges feladatunkat.

A vállalkozások képviselete és a megfelelő tanácsadás mellett magánszemélyek jogi érdekeinek képviseletét is vállaljuk. Ezzel kapcsolatos tevékenységünk többek között az általános polgári jog, bérleti jog, munkajog, biztosítási jog, családjog, örökösödési jog és a büntetőjog területére terjed ki.
Idegen nyelven megérteni az ügyet gyakran fáradságos és mindig fennáll a veszélye annak, hogy fontos szempontok elkerülik a kellő figyelmet. Hogy magyar megbízóinknak kényelmes és biztos megértést nyújthassunk, szolgáltatásainkat magyarul is igénybe vehetik. Magyar ügyfeleink kapcsolattartója Dr. Korom Balázs ügyvéd.

Impressum | Disclaimer | Datenschutz